Ciuperci umplute cu carnati

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 6176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci(12, potrivite)
  • 1 carnat
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carnati:

Ciupercile le curatam de coaja si le asezam in tava tapetata cu folie de aluminiu,dupa care le condimentam cu sare si piper.

Curatam ardeii de cotor si seminte si taiem felii.

Ceapa si carnatul il vom taia felii.

Cascavalul il vom da prin razatoarea mica.

In fiecare ciuperca adaugam cate 1 felie de carnat,1 felie de ardei rosu si verde,ceapa verde si cascaval deasupra.

Adaugam putin ulei si 1 cescuta de apa sau vin,dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufle de branza